| Harcsapaprikás túróscsuszával receptHalas ételek Hozzávalók: 1 kg harcsafilé 2 fej vöröshagyma só, pirospaprika 1 paradicsom 1 zöldpaprika 2 babérlevél 2 dl tejföl kevés zsír vagy olaj A csuszához: 40 dkg csuszatészta 2 dl tejföl Elkészítés: Zsíron vagy olajon megdinszteljük az apróra vágyott vöröshagymát, majd félrehúzzuk. Pirospaprikát szórunk rá, kevés vízzel felöntjük, megsózzuk, beletesszük a babérlevelet. Hozzáadjuk a negyedbe vágott paradicsomot és a paprikát, majd fedő alatt hagyjuk összepárolódni. Végül beletesszük a nem túl kicsire vágott harcsaszeleteket. Fedő alatt puhára pároljuk a halhúst. Ha kész, tejföllel behabarjuk, és túróscsuszával tálaljuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |