Tutireceptek.hu fejléc

Süllő betyárosan recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 db min. 30 centis süllő
30 dkg szalonna
3 gerezd fokagyma
1/2 citrom
némi zsíradék


Elkészítés:
A megtisztított halat a hasára fektetem, a hátúszóját levágom. Kétújnyi távolságokba beirdalom, aztán alaposan besózom, és az összetört fokhagymával, kívül belül bedörzsölöm. A halat kivajazott/zsírozott tepsibe (hasra) fektetem, majd az irdalásokba tűzöm a vékonyra szelt szalonnacsíkokat. A szájába teszem a fél citromot, és 30-40 percig sütöm.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbableves betyárosan » Kapros zaftos süllő » Süllő mandulamártással » Csirkepörkölt betyárosan
» Tejszínes süllő » Fokhagymás süllő » Mustáros kéregben sült hal » Haltekercs kapormártással
» Boros, kapros lazac » Káposztás harcsa » Attila hala » Cukkinis lecsós ponty
» Diós fogas » Tepsiben sült kárász » Csípős garnéla » Tejszínes sült halfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.