| Fennséges töltött husi receptHúsételek Hozzávalók: csont nélküli karajszeletek gomba sonka csirkemáj petrezselyem tojás liszt zsemlemorzsa só bors olaj fogpiszkáló Elkészítés: A sonkát, gombát, csirkemájat, petrezselymet apróra földarabolom, majd 3-4 evőkanál olajat hevítek egy serpenyőben. Először a gombát pirítom le, amikor a levét elfőtte, ráteszem a sonkát, majd a májat is. Innen már csak nagyon rövid ideig sütöm, a végén szórom rá a petrezselymet és utólag ízesítem sóval és borssal. Ez lesz a töltelék. a karajszeleteket kiklopfolom, megsózom, beletöltöm a tölteléket. A húsokat föltekerem, megtűzöm fogpiszkálóval és hagyományos módon bepanírozom és bő olajban kisütöm. Tanácsok: Leginkább valamilyen burgonyaköret illik hozzá. Ezt az ételt akkor szoktam készíteni, amikor vendégek jönnek hozzánk, és eddig még mindig sikert aratott! Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: v.solya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |