Tutireceptek.hu fejléc

Töltött burgonya májjal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8(lehetőleg egyforma)burgonya,
30 dkg sertésmáj,
10 dkg vaj,
2 dl tejföl,
só,feketebors.

Elkészítés:
A burgonyákat meghámozzuk,megmossuk,sós vízben
megfőzzük,majd leszürjük,és közepüket kivájjuk.
Ezután a májat megmossuk,és ledaráljuk,sózzuk,
borsozzuk,összekeverjük a kivájt,apróra vágott burgonyával.Végül vajjal kikenünk egy tűzálló
tálat,és a megtültött burgonyákat szorosan egymás mellé tesszük,majd olvasztott vajjal megöntözzük,leöntjük tejföllel,és előmelegítet sötőben kb.15percig sütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztával töltött zsemle » Töltött apró kifli » Sárgarépás burgonyaleves » Töltött szűzpecsenye
» Gombócos töltött káposzta » Töltött karaj » Erdélyi töltött csirke » Hallal töltött tortilla
» Répás, töltött csirkecomb » Parmezános burgonyapogácsa » Burgonyás szilvás gombóc » Burgonyával rakott cukkini
» Vecsési töltött hús » Töltött tok » Dauphine burgonya » Zöldséges rizs májjal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.