Tutireceptek.hu fejléc

Hallal töltött rántott gomba recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
12 nagy gombafej
30 dkg halfilé
1 kis fej hagyma
bors
kömény
oregánó
rozmaring
tojás
liszt
zsemlemorzsa
a sütéshez olaj

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, leforrázzuk és besózzuk.

A hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk,
befűszerezzük, és rátesszük a halfilét, ez lehet ponty vagy harcsa. Kb. 5-6 percig pirítjuk. Ha kész, villával kissé összetörjük a halat, és jól kikeverjük a hagymás alappal.

Minden gombafejbe töltünk egy adagot, majd hagyományos módon bepanírozzuk, és bő olajban kisütjük.

Burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karácsonyi töltött alma » Dupla rántott sajt » Gombás-hagymás lepény » Sajtos-gombás rakott hús
» Brokkolis-gombás tészta » Rántotta görögösen » Foghagymás rántott krumpli » Juhtúróval tőttőtt gomba
» Erdélyi töltött káposzta » Hússal töltött alma » Tojásos rántott leves » Túróval töltött alma
» Gombás rakott burgonya » Rántott sertésmáj » Gomba zsírban eltéve » Gombaköret


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.