| Halkrémmel töltött pritaminpaprika receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 4 kisebb pritaminpaprika 1 doboz olajos hering 3 dkg liszt 2 dl tej só, őrölt bors 1-1 csokor petrezselyem és snidling Elkészítés: Az olajos halkonzervről az olajat kislábasba öntjük, a hal húsát villával összetörjük. A fölforrósított olajon világosra pirítjuk a lisztet, a tejjel fölöntjük és folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük. A tűzről levéve sóval, őrölt borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk az összetört halhúst, a fölaprított petrezselymet és snidlinget. A paprikák szárrészét, magházát eltávolítjuk, kiöblítjük. A halkrémet a paprikákba töltjük, és 1-2 órára behűtjük. Petrezselyemlevélkével díszítve, sajttálra felszeletelve ültetve kínáljuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |