Tutireceptek.hu fejléc

Firenzei hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg mirelit spenót
4 szelet tonhalfilé
10 dkg mascarpone
2 paradicsom
8 dkg füstölt sajt
2-3 gerezd fokhagyma
őrölt bors, só

Elkészítés:
A halszeleteket sóval, borssal megszórjuk, és félretesszük. A fagyasztott spenótleveleket felengedjük, és egy kivajazott tűzálló tálba rakjuk. Fokhagymakarikákat szórunk közé.
A tetejére tesszük a sózott, borsozott halfiléket, és mindegyikre mascaponét kenünk. 2-3 paradicsomkarikával betakarjuk, majd az egészet megszórjuk reszelt füstölt sajttal. Közepes hőmérsékletű sütőben puhára pároljuk, és a tetején a sajtot ropogósra sütjük. Melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Rekus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Firenzei halfilé » Firenzei négysajtos tészta » Zöldséges halfilé » Fűszeres hal
» Afrikai harcsa fehérborban » Tejszines hal sajttal » Töltött pontyfilé » Afrikai harcsa király...
» Baconnal sült hal » Lerakott harcsa » Fokhagymás hal » Padlizsános hal
» Halacskás halpástétom » Rácponty » Fokhagymás tengeri halfilé » Garnélás zöldségcurry


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.