Tutireceptek.hu fejléc

Firenzei hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg mirelit spenót
4 szelet tonhalfilé
10 dkg mascarpone
2 paradicsom
8 dkg füstölt sajt
2-3 gerezd fokhagyma
őrölt bors, só

Elkészítés:
A halszeleteket sóval, borssal megszórjuk, és félretesszük. A fagyasztott spenótleveleket felengedjük, és egy kivajazott tűzálló tálba rakjuk. Fokhagymakarikákat szórunk közé.
A tetejére tesszük a sózott, borsozott halfiléket, és mindegyikre mascaponét kenünk. 2-3 paradicsomkarikával betakarjuk, majd az egészet megszórjuk reszelt füstölt sajttal. Közepes hőmérsékletű sütőben puhára pároljuk, és a tetején a sajtot ropogósra sütjük. Melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Rekus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Firenzei négysajtos tészta » Firenzei halfilé » Fokhagymás tengeri halfilé » Bajai halászlé
» Padlizsános hal » Zöldséges halfilé » Pórés busaszelet » Különleges halragú
» Halkrémmel töltött alma » Garnélás zöldségcurry » Joghurtos párolt halfilé » Afrikai harcsa fehérborban
» Töltött pontyfilé » Lerakott harcsa » Brokkolis halfilé » Halacskás halpástétom


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.