| Firenzei hal receptHalas ételek Hozzávalók: 50 dkg mirelit spenót 4 szelet tonhalfilé 10 dkg mascarpone 2 paradicsom 8 dkg füstölt sajt 2-3 gerezd fokhagyma őrölt bors, só Elkészítés: A halszeleteket sóval, borssal megszórjuk, és félretesszük. A fagyasztott spenótleveleket felengedjük, és egy kivajazott tűzálló tálba rakjuk. Fokhagymakarikákat szórunk közé. A tetejére tesszük a sózott, borsozott halfiléket, és mindegyikre mascaponét kenünk. 2-3 paradicsomkarikával betakarjuk, majd az egészet megszórjuk reszelt füstölt sajttal. Közepes hőmérsékletű sütőben puhára pároljuk, és a tetején a sajtot ropogósra sütjük. Melegen tálaljuk. A receptet beküldte: Rekus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |