Tutireceptek.hu fejléc

Halkrémmel töltött alma recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:
15 dkg burgonya
20 dkg tonhal konzerv
1/2 citrom
3 dkg vaj
4-8 alma, mérettől függően
1 kis fej lilahagyma
tetszőleges saláta a díszítéshez

Elkészítés:
A burgonyát megmossuk, héjában, sós vízben puhára főzzük.
Kissé hűlni hagyjuk, majd megtisztítjuk, és még melegen áttörjük, majd kihűtjük

Elkészítés: A tonhalat lecsepegtetjük, összepépesítjük a burgonyával, sóval, borssal és a citrom levével ízesítjük. Amikor kellően sima masszát kaptunk, belekeverjük a vajat. Megmossuk az almákat, a tetejüket levágjuk, kikaparjuk a magházat, majd az üregbe beletöltjük a halkrémet. Ha valaki nem szereti a nyers almát, akkor kicsit megfőzheti. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A megtöltött almákat tányérra tesszük, megmosott salátalevelekkel és a lilahagymával díszítve kínáljuk.

Tanácsok:
Fogyasztható: kb. 35 perc múlva

Elkészítési idő: 20 perc
Kalóriatartalom: 265 kcal

A receptet beküldte: bibed


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkével töltött gomba » Káposztával töltött dagadó » Sajttal töltött krumpli » Töltött zsúrkenyér
» Tojással töltött fasírt » Kolbásszal töltött karaj » Töltött paradicsomgombák » Gombás töltött cukkini
» Gombás töltött tök » Túróval töltött narancs » Töltött bárány » Különleges töltött borda
» Töltött padlizsán » Töltött káposzta Ági módra » Túróval töltött körte » Töltött dagadó 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.