| Hagymás fánk receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: Hozzávalók 2 személyre 4 evőkanál liszt 3 dl tej 6 zöldhagyma 1 csokor friss zöldfűszer 4 dkg ementáli sajt 2 tojás só bors 3 evőkanál vaj 2 evőkanál olaj Elkészítés: Összekeverjük a lisztet és a sót,kevés vizet adunk hozzá ésállni hagyjuk.Felverjük a tojást,hozzáadjuk a felkarikázott hagymát és a fűszereket,majd a reszelt sajttal együtt a tésztába gyúrjuk.Felhevítjük a vajat és az olajat,és kis fánkokat barnára sütjük benne. Salátával tálaljuk. Tanácsok: Finom,próbáld ki:) Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: Aszpázia Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |