Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás csirkecsíkok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 csirkemell
kevés olaj (1-2 ek)
fokhagymasó, vagy fokhagyma és só
fehérbors

Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra vágjuk. Egy teflonserpenyőbe kevés olajat öntünk, és kicsit megmelegítjük. Rádobjuk a csirkemellcsíkokat, és míg a külseje megfehéredik sütjük. Ekkor rászórjuk a fokhagymasót (kicsit levet fog engedni), és még pár percig pirítjuk, és kész.

Ha fokhagymával készítjük, akkor a megpucolt fokhagymát vágjuk apróra, vagy foghagymanyomóval törjük össze, és adjuk még elején az olajhoz, de vigyázzunk, oda ne égjen!

Tanácsok:
A család nem fogyózó tagjainak zöldséges rízzsel tálaljuk, aki fogyózók meg salátával egyék.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Rekus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás hústekercs » Fokhagymás csirkemáj sütve » Fokhagymás ceruzabab » Fokhagymás padlizsán
» Fokhagymás sültzöldségek » Fokhagymás halfilé » Fokhagymás csirkemell » Fokhagymás máj
» Fokhagymás sült krumpli » Fokhagymás ízesítő » Fokhagymáscsirke baconban » Fokhagymás tört burgonya
» Fokhagymás camembert-leves » Fokhagymás sajtkrém » Fokhagymás-diós lapcsánka » Fokhagymás pácolt hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.