| Gorgonzolás csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 6db.nagyobb csirkecomb 30-40dkg gorgonzola sajt 30dkg.erdélyi szalonna só bors csirkefűszer tejföl fokhagyma zsir Elkészítés: A csirkecombokat megmosom befűszerezem,és hagyom állni egy kicsit.Addig a gorgonzolát a szalonnát és a fokhagymát ledarálom,teszek bele egy pici sót, borsot és összekeverem.Óvatosan betöltöm a csirkecombok bőre alá,úgy hogy ne szakadjon szét.Ezután kizsirozott tepsibe rakom és közepes lángon sütöm amig piros nem lesz.Amikor már piros ráteszem a tejfölt és azzal is sütöm egy picit csakhogy kapjon egy kis színt. Tanácsok: Sütés közben én mindi locsolni szoktam a saját levével,nem azért mert kiszárad,hanem mert szerintem igy finomabb. Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: billu Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |