Tutireceptek.hu fejléc

Gorgonzolás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6db.nagyobb csirkecomb 30-40dkg gorgonzola sajt
30dkg.erdélyi szalonna

bors
csirkefűszer
tejföl
fokhagyma
zsir

Elkészítés:
A csirkecombokat megmosom befűszerezem,és hagyom állni egy kicsit.Addig a gorgonzolát a szalonnát és a fokhagymát ledarálom,teszek bele egy pici sót, borsot és összekeverem.Óvatosan betöltöm a csirkecombok bőre alá,úgy hogy ne szakadjon szét.Ezután kizsirozott tepsibe rakom és közepes lángon sütöm amig piros nem lesz.Amikor már piros ráteszem a tejfölt és azzal is sütöm egy picit csakhogy kapjon egy kis színt.

Tanácsok:
Sütés közben én mindi locsolni szoktam a saját levével,nem azért mert kiszárad,hanem mert szerintem igy finomabb.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: billu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös csirkecombok » Rántott csirkecombfilé » Joghurtos csirkecomb » Rakott, bundás csirkecomb
» Narancsos csirkecombok » Titokban sült csirkecombok » Zöldséges csirkecomb » Tartáros csirkecombok
» Rác csirkecomb » Tepsiben sütött csirkecomb » Marengói csirkecomb » Rácos csirkecomb
» Pikáns csirkecomb. » Mézes-narancsos csirkecomb » Sült csirkecomb » Inyenc csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.