| Titokban sült csirkecombok receptHúsételek Hozzávalók: 8 db kicsi csirkecomb, só, 1 evőkanál grillfűszer, 2evőkanál olaj, 25 dkg liszt, 12 dkg vaj, 1/2 dl tejöl, 2 db tojás. Elkészítés: A csirkecombok bőrét lehúzzuk, húsát sóval és grillfűszerekkel bedörzsöljük. Beolajozott tepsire egymás mellé fektetjük és forró sütőbe téve 220 fokon először lefedve 20 percig majd fedő nélkül további 15-20 perc alatt pirosra sütjük. Közben a lisztből a vajból egy egész tojással, kevés sóval és tejföllel könnyen gyúrható tésztát gyúrunk. A megsült csirkecombokat kissé kihűtjük, majd a késfok vastagságúra nyújtott tésztába egyenként belecsomagoljuk. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, fölvert tojással megkenjük és forró sütőben,200 fokon 20-25 pec alatt aranysárgára sütjük. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |