| Rác csirkecomb receptEgytálételek Hozzávalók: 4 db csirkecomb 15 dkg szalonna 1 közepes fej vöröshagyma 3 db zöldpaprika 2 db paradicsom 6 db nagyobb krumpli 1/2 tasak Kotányi szárnyaspác fűszer 1 pohár tejföl vagy 5-8 dkg reszelt sajt só, ízlés szerint Elkészítés: A csirkecombokat a szárnyaspáccal megszórjuk, kicsit állni félretesszük. A szalonnát apró kockákra vágjuk. A hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot, krumplit karikára szeleteljük. A krumplikarikákat étolajjal megkent tepsi aljába terítjük, rászórjuk a hagymát, szalonnakockákat. Rátesszük a pácolt csirkecombokat, ezt befedjük a paprika és paradicsomszeletekkel. Fóliával letakarva sütjük, ha a húsok megpuhultak, fólia nélkül, tetejét megszórva a sajttal v. rásimítva a tejfölt, még 10 percig forró sütőben sütjük. Tanácsok: Én a krumplisort és a felső zöldségsort szoktam enyhén sózni. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Léda46 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |