| Gombás tarja tepsiben receptEgytálételek Hozzávalók: 60 dkg burgonya 15 dkg margarin 1 kg sertéstarja (csont nélkül) őrölt bors, só, 30 dkg gomba 2 zöldpaprika, 4 dl tejföl, 1 kis fej vöröshagyma Elkészítés: A felszeletelt tarját sózzuk, borsozzuk, és kisütjük. A karikákra vágott, megfőtt burgonyát leterítjük a kimargarinozott tepsibe, rátesszük a hússzeleteket, a félig megpárolt gombát, a felszeletelt zöldpaprikát, a felkarikázott hagymát, és leterítjük a burgonya másik felével, aztán megsózzuk. Meglocsoljuk a tejföllel, ráteszünk margarindarabkákat, majd előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. Tanácsok: A gombát kevés olajon, picike hagymával, ételízesítővel, csipetnyi oregánóval és frissen őrölt borssal ízesítve párolom. NAGYON FINOM! Elkészítési idő: 80 perc A receptet beküldte: Ditke59 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |