| Gombás sertésragu receptHúsételek Hozzávalók: 15dkg gomba 1fej vöröshagyma csipet só 1csokor petrezselyem 75dkg sertés comb 5evőkanál étolaj 2db közepes sárgarépa 1db fehérrépa 10dkg fagyasztott zöldborsó 1 csipet őrölt feketebors 1 kiskanál ételízesítő Elkészítés: A combot megmossuk,majd egy centiskockákra vágjuk. A fölaprított hagymát a forró olajon megpároljuk.A húst rádobjuk, megsózzuk,megborsozzuk,majd kevergetve fehéredésig pirítjuk. Közben a zöldségeket megtisztítjuk,kis kockákra daraboljuk,és a húshoz adjuk. Kevés vizet aláöntve,kis lángon,fedő alatt majdnem puhára pároljuk,közben az ételízesítővel meghintjük.A gombát alaposan megtisztítjuk,majd vékony cikkekre vágjuk,és a kiolvadt borsóval együtt a ragura szórjuk.Fedő nélkül kevergetve puhára pároljuk. A receptet beküldte: NYÁRI MÁRTA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |