| Gombás alagút receptHúsételek Hozzávalók: 70 dkg disznócomb 50 dkg gomba 2 fejvöröshagyma 70 dkg burgonya 2- dl tej olaj só, bors füszerek,majoranna,kakukfű,stb Elkészítés: Előzőnap a húst bepácoljuk, a füszerekkel, a hütőbe tesszük. Másnap a húst fólialat elősütjük a tepsibe kb 40 percig. A megtisztitott gombát vagy ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk, a vöröshagymát is majd, ledinszteljük. Rátesszük a gombát sózzuk, borsozzuk, addig pároljuk mig pép lesz belőle. Burgonyábol tejből pürét készitünk. A húsról levesszük a fóliát és vastagon rá kenjük a gombát, majd a burgonyapürét a gombára simitjuk, villával meghúzogatjuk,és vissza tesszük sütni szép pirosra piritjuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |