| Gombás párizsi receptHúsételek Hozzávalók: 40 dkg párizs 15 dkg gomba 3 tojás 5 dkg vaj 1 fej vöröshagyma só,bors 1 csokor petrezselyem liszt a panírozáshoz 10 dkg reszelt sajt Elkészítés: A vöröshagymát apróra vágjuk,a vajban üvegesre pároljuk hozzá adjuk a tisztított apróra vágott gombát.kissé megpirítjuk.Sóval borssal fűszerezzük,majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.A tűzről levéve belekeverjük a két tojást hagyjuk kicsit kihűlni A párizsit fél centi vastag karikára vágjuk.Egy karikát megkenünk a gombapéppel egy másikat a tetejére teszünk.Lisztbe tojásba mártjuk,bő forró olajban kisütjük,reszelt sajttal megszórjuk Tanácsok: Körete lehet rizs,burgonya. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |