Tutireceptek.hu fejléc

Gombás palacsinta tekercsek recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dk gomba
1 gerezd f.hagyma
1 fej v.hagyma
3 dl tej
3 dk vaj
2 dk liszt
5 dk trappista sajt
bors

sz.dió

Elkészítés:
Gombát,hagymákat vékony szeletekre vágjuk,vajban az egészet puhára pároljuk.Beleöntjük a tejet,vajat,lisztet,sajtot,ízesítőket és kevergetve,kis lángon sűrűre főzzük.
Kisütött palacsintákat megtöltjük a gombás töltelékkel és feltekerjük.Tűzálló tálba szorosan egymás mellé rakjuk,olvasztott vajjal meglocsoljuk,reszelt sajttal megszórjuk és pirosra sütjük.


A receptet beküldte: angyalka105


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás sertésragu » A legjobb palacsintatészta » Tejszínes-gombás szósz » Madártej palacsinta
» Csúsztatott palacsinta II. » Burgonyás gombás tekercs » Sült, gombás rizottó » Gombás savanyu tokány
» Gombás halpaprikás » Edit csodapalacsintája » Sajtos-gombás halfilé » Gombás, csirkés lasagne
» Gombás-sonkás csirkemell » Erdei gombás lapcsánka » Gombás szelet » Bodzapalacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.