Tutireceptek.hu fejléc

Gombás felfújt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:

# 20 dkg vékony tészta
# 30-40 dkg gomba (konzerv is lehet)
# 15-20 dkg sajt
# 5 tojás
# kevés margarin
# tetszés szerinti fűszerek
# olaj
# 1 nagy hagyma

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, megfonnyasztjuk az olajon, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, és jól megfűszerezzük, majd zsírjára főzzük. A tésztát sós vízben kifőzzük. A sajtot lereszeljük, felvrejük a tojások fehérjét, és beletesszük a sárgákat. Ezután egy nagyobb tálban összekeverjük a gombát, tésztát, sajtot és a felvert tojást. Kikent tűzálló tálba tesszük, sajtot hintünk a tetejére, és forró sütőben 35-40 percig sütjük.

Tanácsok:
Megjegyzés:
Vendégvárónak is nagyon finom, el lehet készíteni előre a hozzávalókat, és a vendég érkezése előtt kisütni. Hidegen és melegen is nagyon finom.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós, gombás rakott hús » Gombás tengeri hal » Tejszínes gombás spagetti » Gombás-tejfölös pulykamell
» Olasz gombás csirke » Mustáros-gombás szelet » Banános túrófelfújt » Gombás cukkini lepény
» Sonkás-turó felfujt » Laskagombás tarja » Gombás-sajtos lecsó » Gombástészta
» Tejszínes-gombás csőtészta » Szilvafelfújt » Húsos-gombás cserépedény » Habkönnyű rizsfelfújt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.