Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyekrém-leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
250 g gesztenyemassza
10 dkg mazsola
rum aroma
6 dl tej
ízlés szerint cukor
1 vaníliás cukor
4 ek méz

Elkészítés:
Áztassuk a mazsolát a 4 ek tej és a rumaroma keverékébe.
Törjük össze villával a gesztenyemasszát és keverjük ki a tej felével.
Forraljuk fel a maradék tejet, keverjük hozzá a gesztenyés masszát.
Forraljuk fel ismét, majd vegyük le a tűzről.
Keverjük bele a vaníliáscukrot, a mazsolát és a mézet, ízlés szerint adjunk hozzá még cukrot.
Tálalhatjuk melegen vagy hidegen tejszínhabbal díszítve.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz gesztenyekrém-leves » Tejszínes egresleves » Spenótos-tojásos quiche » Zöldbableves csipetkével
» Extra borsóleves » Mozart-golyó » Gombagombóc » Grastmas zumi (Lóhúsleves)
» Könnyű Minestrone » Csokis süti 4 » Zöldséges karfiolleves » Finom babgulyás
» Tejfölös kolbászleves » Alföldi pulykaraguleves » Kimélő csirkegombócleves » Grizgaluska leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.