Tutireceptek.hu fejléc

Lebbencsleves. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg krumpli
5 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
1 zöldpaprika
1 kisebb paradicsom
(télen 1 evőkanál lecsó)
10 dkg lebbencstészta

őrölt bors
őrölt paprika

Elkészítés:
A füstölt szalonnát apróra vágjuk, kevergetve kisütjük a zsírját, megpirítjuk rajta a tésztát és a hagymát is megdinszteljük.
Megszórjuk pirospaprikával, egy liter vízzel felengedjük.
Sóval, borssal ízesítjük, és hozzáadjuk a zöldpaprikát, paradicsomot és a kis kockákra vágott krumplit.
Addig főzzük, míg a krumpli megpuhul.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított tarhonya leves » Ököruszály leves » Karalábéleves májgaluskával » Parajkrémleves
» Zöldségleves másképp » Erdei gyümölcsleves » Pacóleves » Csípős savanyú leves
» Zöldségleves zabgaluskával » Tejszínes fokhagyma leves » Tejszínes karfiolleves » Csirkeleves indiai módon
» Kókuszos sütőtökleves » Vegyes leves » Savanyú aprólékleves » Rakottgríz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.