Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenye cukorszirupban recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg friss gesztenye,
70 dkg kristálycukor.

Elkészítés:
Forraljunk vizet.
Vágjuk be több helyen a gesztenye héját, majd
dobjuk a forró vízbe.
10 perc után kivehetjük, és könnyen megtisztíthatjuk.
Tegyük a gesztenyét 1 litervízzel főni a tűzhelyre.
Szedjük le a habját, majd keverjük bele a cukrot. Főzzük gyenge tűzön 20 percig, időről-időre
megkeverve.
Hidegen is, melegen is fogyasztható.


A receptet beküldte: LoLiNa

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyeparfé » Gesztenyés pite » Gesztenyés pulyka » Gesztenyés kehely
» Gesztenyekrém-leves » Gesztenyés csirkemell » Gesztenye gerinc » Meggyes-gesztenyés rétes
» Gesztenyés-diós falatkák » Gesztenyés keksz » Olasz gesztenyekrém-leves » Csokis gesztenyerúd
» Csokis-gesztenyés muffin » Gesztenye fagyi » Gesztenyerolád 2. » Gesztenyés kosárka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.