Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyeparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
0.5 kg főtt áttört gesztenye
0.5 l tejszín
cukor
vanília
rum kis kanál
kevés tej

Elkészítés:
A gesztenyét ízlés szerint cukorral,vaníliával a kis kanál rummal és a forró tejjel elkeverjük,hogy lágy krémszerű legyen.Kihűtjük és összevegyítjük a keményre vert tejszínhabbal.Kifagyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jeges-citromos » 0 kalóriás fagyi » Almatorta fagylalttal » Csokis banánjégkrém
» Rumos-diós csokifagyi » Joghurtos tökparfé á la Tilla » Gyümölcsfagyi 90 naposhoz » Csokis fagyi két összetevőből
» Epres túrófagylalt » Málnás kedvenc » Csoki gombóc » Túrófagyi
» Gyümölcs fagylalt » Áfonyás fagylalt » Karamell fagyi » Sült fagyi másképp


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.