Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyeparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
0.5 kg főtt áttört gesztenye
0.5 l tejszín
cukor
vanília
rum kis kanál
kevés tej

Elkészítés:
A gesztenyét ízlés szerint cukorral,vaníliával a kis kanál rummal és a forró tejjel elkeverjük,hogy lágy krémszerű legyen.Kihűtjük és összevegyítjük a keményre vert tejszínhabbal.Kifagyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Házi gyümölcsfagyi » Sült fagyi másképp » Csoki fagyi otthon készítve » Őszibarack sorbet
» Vörösboros körte » Csokis fagyi két összetevőből » Csokoládés körte fagylalt » Csokifagyi *
» Csoki-koko shake » Télifagyi » Addiktív eperhab » Joghurtos tökparfé á la Tilla
» Mézes mákos parfé » Házi gyümölcs fagyi » Ibolyafagylalt » Bogyós-vaníliás túrófagylalt


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.