| Padlizsán keleti módra receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 padlizsan 1 hagyma 4 gerezd fokhagyma 1 paradicsom paprika 1 nagy erett paradicsom 1 tk romai komeny 7 petrezselyem aprora vagva 1 kk almaecet so, bors Elkészítés: A padlizsan kockara vagjuk, sutoben, grillen megpiritjuk. A hagymat kockara vagjuk, megdinszteljuk. A fokhagymat osszenyomjuk es a hagymahoz adjuk, a par. paprikat is kockara vagjuk es belekeverjuk a hagymahoz. Ehhez adjuk a hejatol megtisztitott, kockara vagott paradicsomot es a padlizsant. Raszorjuk a romai komenyt. A petrezsemet, ecetet hozzaadjuk, jol osszekeverjuk es 5 percig fozzuk. Sozzuk, borsozzuk, megkostoljuk es ha kell utana fuszerezzuk. Tanácsok: Sulthusok melle, de kenyerrel is finom, aki szereti a keleti izeket. Kep: http://static.hoxa.hu/pic/naplo_kepek/2011/0915/12460628.jpg Nem muszaj a padlizsant grillezni, lehet a hagymaval, paprikaval egyutt piritani. En egyebkent is sutottem valamit, igy betoltam a padlizsant is. A receptet beküldte: kumameya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |