| Lecsó Judit módra receptEgytálételek Hozzávalók: 1 szál gyulai kolbász, 3 pár virsli, 20 dkg. apróra vágott bacon, 6-8 db közepes tv paprika, 4-5 paradicsom, 1 hegyes-erős paprika 1 kis gerezd fokhagyma, 1-2 gramm piros paprika (por), Elkészítés: a szalonnát puha, füstölt kolbászt vágd fel, és süsd egy picit, amíg ki nem jön a zsírja. Utána tedd hozzá a virslit, és zsíron süsd át egy kicsit. (Ezt azért szoktam igy mert a.) akkor nem fő szét maszlaggá később a virsli, b.) a sült virslinek jellegzetesebb, finom íze van, Ezt követően jöhet a vöröshagyma, amit üvegesre sütök majd a paprika+paradicsom+fokhagyma+ fűszerek - ízlés szerint egy kis, apróra vágott új krumpli. (Ez azért jópofa, mert az ember lánya nem tömi tele magát kenyérrel (lásd: szénhidrát :D), csak egy kis főtt keményítővel, ami mégsem hízlal annyira. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |