| Firenzei négysajtos tészta receptTésztafélék Hozzávalók: 400 g csőtészta 200 g aprófejű gomba kevés olívaolaj 5 dkg trappista sajt 5 dkg ementáli 5 dkg mozzarella kevés parmezán fehér bors 2 dl főzőtejszín 250 g spenótlevél maréknyi dióbél Elkészítés: Készítsd el először a négysajtos mártást. Reszeld le a sajtokat, melegítsd meg a főzőtejszínt,de ne forrald, és tedd bele a sajtokat. Tegyél hozzá őrölt fehér borsot. Ha a sajtok felolvadtak, akkor kész is a négysajtos mártás. Főzd ki a tésztát. Ezalatt a gombát vágd nem túl vékony szeletekre, és pirítsd meg kevés olajon. Tedd a mártást és a spenótot a gombához, és addig kevergesd, amíg a spenót fonnyadni nem kezd. Keverd össze a tésztával, szórd meg a dióval, majd kivajazott hőálló tálban süsd 8 percig. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |