Tutireceptek.hu fejléc

Fatányéros recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéskaraj,
só,
bors,
zsír,
fatányér

Elkészítés:
A sertéskarajt egy darabban megmossuk, szárazra töröljük, majd szeletekre vágjuk. Húsverővel kissé kiverjük, besózzuk, borsozzuk, roston, parázs felett, mindkét oldalát szép pirosra sütjük, majd forró fatányérra tesszük, savanyúságot adunk hozzá.


A receptet beküldte: Reiki

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi fatányéros » Gyors aprópecsenye » Szeredai tepsis hús » Sárgarépás csirkemell
» Tavaszi inyencségek » Galyasági vegyes pörkölt » Ropogós csülök Ancsi módra » Pusztapörkölt
» Zsebeskaraj » Rizses, kukoricás csirke » Sörösdobozon sült csirke » Rakott csirkemell3
» Különleges töltött borda » Pásztor tarhonya » Hússal rakott burgonya » Uborkás mustáros csirke


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.