Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas-karamellás ropogtatnivaló (vegan) recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
100 g csicseriborsó konzerv
75 g mandula
2 ek. cukor
1 ek. olaj
1 mk. őrölt fahéj

Elkészítés:
A csicseriborsóról öntsük le a levet, és papírtörlőn szárítsuk meg.
Egy kisebb sütőtálba tegyünk sütőpapírt, majd szórjuk bele a csicserit és a mandulát.
Csurgassuk rá az olajat, és forgassuk össze.
Szórjuk meg cukorral és a fahéjjal, majd ezzel is alaposan keverjük el.
210 fokon süssük 25-30 percet.


A receptet beküldte: Winter

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vöröslencse fasírt (vegan) » Palacsinta (vegan) » Tzatziki (vegan) » Tejfölös lecsó (vegan)
» Brokkolikrémleves (vegan) » Körtés zabkeksz (vegan) » Tejkaramella (vegan) » Török rizs (vegan)
» Mogyorókrém (vegan) » Kukorica-krémleves (vegan) » Fánk (vegan) » Raffaello golyó (vegan)
» Paprikás krumpli (vegan) » Erőleves (vegan) » Házi müzliszelet (vegan) » Vegán epertorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.