Tutireceptek.hu fejléc

Fahejas almamorzsa recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3-4 szep nagy alma,ha lehet savanyu
9 kanal liszt
12 dkg margarin
2 ek cukor
2tk orolt fahej
1 csipet vanilias cukor

Elkészítés:
Az almakat kimagozzuk, egy kivajazott, vagy margarinozott-lisztezett tuzallo edenybe szeleteljuk.Megszorjuk a fahejas cukorral.
A lisztet a ket evokanal cukorral,vanilias cukorral osszekeverjuk, majd a margarinnal morzsas allagura kavarjuk.A morzsalekot raszorjuk az almakra, majd kb 20 perc alatt ropogosra piritjuk.

Tanácsok:
Jo etvagyat hozza!A porciozas kockakra a legjobb, de "osszekaszabolni"is lehet!

Elkészítési idő: 35 perc
Kalóriatartalom: 200 kcal

A receptet beküldte: magicmag25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas csigák » Almás-fahéjas palacsinta » Fahéjas-szilvás sütemény » Fahéjas csillagok
» Meggyes pite - fahéjas » Almás-fahéjas frissítő » Fahéjas banán turmix » Fahéjas rózsa
» Almás-fahéjas sütemény » Fahéjas isler » Fahéjas kapucsínó » Fahéjas apróság
» Fahéjas csillagocskák » Fahéjas diós tekercsek » Almás-fahéjas kuglóf » Fahéjas palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.