| Fahejas almamorzsa receptSütemények, édességek Hozzávalók: 3-4 szep nagy alma,ha lehet savanyu 9 kanal liszt 12 dkg margarin 2 ek cukor 2tk orolt fahej 1 csipet vanilias cukor Elkészítés: Az almakat kimagozzuk, egy kivajazott, vagy margarinozott-lisztezett tuzallo edenybe szeleteljuk.Megszorjuk a fahejas cukorral. A lisztet a ket evokanal cukorral,vanilias cukorral osszekeverjuk, majd a margarinnal morzsas allagura kavarjuk.A morzsalekot raszorjuk az almakra, majd kb 20 perc alatt ropogosra piritjuk. Tanácsok: Jo etvagyat hozza!A porciozas kockakra a legjobb, de "osszekaszabolni"is lehet! Elkészítési idő: 35 perc Kalóriatartalom: 200 kcal A receptet beküldte: magicmag25 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |