Tutireceptek.hu fejléc

Egres krém recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg egres
kevés víz
1 tojás
2-3 evőkanál cukor
pici liszt

Elkészítés:
Az egrest vízzel puhára főzöm, majd szétnyomkodom pépesre. 1 tojás sárgáját 2-3 evőkanál cukorral kikeverek, pici lisztet belekeverek, majd a habját villával fölverem, és a forró egres-pépbe óvatosan belekeverem, kb. 1 percig forralom.

Tanácsok:
A recept anyósomtól van, férjem nagyon szereti.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egres-banán befőtt » Egreses lepény » Egres leves » Egreslepény
» Falusi egresleves » Egres pite » Egresmártás » Tejszínes egresleves
» Segesvári egresleves » Áfonyás-joghurtos muffin » Rákospalotai rétes » Barackos joghurttorta
» Zabkorpás-csokoládés keksz » Édes lepény » Narancsmázas szelet » Bocaccsó szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.