Tutireceptek.hu fejléc

Egres leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg egres
1 csm vaníliás vagy tejszínes pudingpor
1 doboz főzőtejszín
cukor, ízlés szerint
1/2 dl fehérbor

Elkészítés:
Az egrest megtisztítjuk. Fazékba tesszük és felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje. Főni tesszük. Közben a pudingport elkeverjük a főzőtejszínnel. Amikor puhára főtt a gyümölcsünk hozzáadjuk az ízlésünknek megfelelő mennyiségű cukrot, a fehérbort. Miután felforrt hozzáadjuk a tejszínes pudingport. Állandó keverés mellett újra felforraljuk. Hidegen kitűnő hősítő.


A receptet beküldte: mh07

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia hagymaleves 1 » Sajtos karfiolleves » Bográcsos krumplileves » Kötött tészta leves
» Gombakrémleves » Saláta leves » Tárkonyos sárgaborsóleves » Aszalt szilvaleves
» Tárkonyos burgonyaleves » Pacalleves » Gombaleves májgaluskával » Köleses zöldségleves
» Aszaltszilva leves » Galyasági apróhusos leves. » Savanyúleves káposztával » Görögdinnye leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.