| Édes savanyú barackos csirkenyárs receptEgytálételek Hozzávalók: 4 főre 50 dkg csirkemell filé só ízlés szerint bors ízlés szerint 3 ek méz 2 ek olívaolaj 2 ek limelé chilipehely ízlés szerint 5 közepes db őszibarack Elkészítés: A csirkemellet felkockázzuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután elkészítjük a pácot. Egy tálban összekeverjük az olívaolajat a mézzel és a citromlével. Kevés chilit adunk hozzá, majd megforgatjuk benne a húst. Hűtőben állni hagyjuk legalább egy órán át. A barackot cikkekre vágjuk, majd a hússal felváltva nyársra szúrjuk. Az elkészült nyársakat grillsütőn (vagy grillserpenyőben) megsütjük. A receptet beküldte: MRG1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |