Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemájjal töltött combok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
4 egész, szív nélküli csirkemáj
só, bors, fokhagyma, olaj.

Elkészítés:
A csirkecombokat besózom. A bőrét óvatosan elválasztom a felső combnál, és a sózott, borsozott, aprított fokhagymával megkent csirkemájat betöltöm a bőr alá.
A combokat tepsibe teszem, meglocsolom kevés olajjal, és vízzel majd lefedem alufóliával.
40 percig párolom, majd leveszem a fóliát, és ropogósra sütöm.

Tanácsok:
Idénysalátával tálalom.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csirkecombok » Töltött olasz tésztahajók » Töltött csirkemelltekercs » Juhtúróval töltött pogácsa
» Csirkecombok hagymaágyon » Sajttal töltött rizsgolyó » Töltött padlizsán » Hússal töltött tészta
» Különleges töltött borda » Töltött krumpli zsemlyével » Töltött gömb cukkinik » Töltött ostya II.
» Amerikai töltött tojás » Ardói töltött karaj. » Töltött padlizsán update 1 » Tőltőtt burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.