Tutireceptek.hu fejléc

Ardói töltött karaj. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg. sertéskaraj,2 evőkanál sertészsír, és a karajba töltjük 2 fej vöröshagyma, őrölt fekete bors, só,3-4 szál kapor, 15 dkg. főtt füstölt sertéstarja.

Elkészítés:
A sertéskarajt formázzuk, közepét kifúrjuk. A kikerülő húst a füstölt tarjával, az apróra vágott vöröshagymával, kaporral, őrölt borssal, sóval ízesítjük és alaposan összekeverjük.A masszát karajba töltve kizsírozott tepsiben készre sütjük. Ha kissé meghűlt felszeleteljük. Burgonyakörettel, salátával kínáljuk.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal töltött cukkini » Töltött fogoly » Mediterrán töltött kenyér » Töltött tojás (garnélával)
» Karácsonyi töltött alma » Töltött sertéskaraj » Juhsajttal töltött paprika » Töltött gombafejek II.
» Bolognai töltött burgonya » Gyors kifli (töltött) » Gyulai töltött karaj » Töltött sonka
» Sajttal töltött krumpli » Ünnepi töltött pulyka » Libamájjal töltött fürj » Töltött kenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.