| Töltött ostya II. receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 csomag nagyméretű ostyalap 1 liter tej 40 dkg cukor 25 dkg margarin Elkészítés: A tejet a cukorral - nagy átmérőjű, magas falú fazékban -, állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Ez elég hosszú ideig tart. Akkor jó a krém, ha már egészen sötét sárga a színe. Ha elkészült a krém hozzáadjuk a margarint és egészen addig keverjük, míg teljesen felolvad. Az ostyát megtöltjük a kérmmel és fogyasztás előtt 1 éjszakát állni hagyjuk. Tanácsok: Igazi kalóriabomba! Fogyókúrázóknak nem ajánlott még a megkóstolása sem, mert nem lehet abbahagyni! A receptet beküldte: vmbhc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |