| Csípős babos hús receptHúsételek Hozzávalók: 4 főre 60 dkg sertéskaraj 2 db paprika 2 db paradicsom 1 db hegyes erős paprika 1 nagy fej hagyma 40 dkg vörös bab 2 dl fehérbor Elkészítés: A sertéskarajt felszeleteljük, sózzuk, majd lisztbe forgatva kisütjük, akár zsíron, akár olajon. A hagymát szeletekre vágjuk, és a hús sütése után maradt zsíron megfonnyasztjuk. Kockára vágjuk a paprikát és a paradicsomot, és a hagymához adjuk. Jól összepároljuk, majd az előzőleg puhára főzött, esetleg konzerv vörös babot is beletesszük. Sózzuk, fűszerezzük, beleöntjük a fehérbort, majd rövid időre visszatesszük a kisütött húst, és egy kicsit összepároljuk a babos raguval. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |