| Babos sertésragu receptEgytálételek Hozzávalók: 1,3 kg sertéslapocka só és bors földimogyoró-olaj 4 vöröshagyma 3 sárgarépa 1 csokor fűszernövény 3 paradicsom 500 g fehérbab 2 babérlevél marhahúsleves Elkészítés: A babot előző éjaszaka áztassuk be vízbe, szűrjük le, majd öntsük fel vízzel és ha felforrt főzzük egy órán át. A megtisztított húst szeleteljük fel, fűszerezzük sóval és borssal, majd a felhevített olajon pirítsuk meg mindkét oldalát negyed óra alatt. Ezután a zafrtjában pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd adjuk hozzá a húst. a feldarabolt répát, a felkarikázott paradicsomot és a babot. Engedjük fel a levessel és fűszerezzük a babérlevéllel, sóval, valamint borssal. Ha felfőtt helyezzünk rá fedőt és takarékon 1,5 órán át pároljuk. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |