Tutireceptek.hu fejléc

Babos sertésragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,3 kg sertéslapocka
só és bors
földimogyoró-olaj
4 vöröshagyma
3 sárgarépa
1 csokor fűszernövény
3 paradicsom
500 g fehérbab
2 babérlevél
marhahúsleves

Elkészítés:
A babot előző éjaszaka áztassuk be vízbe, szűrjük le, majd öntsük fel vízzel és ha felforrt főzzük egy órán át. A megtisztított húst szeleteljük fel, fűszerezzük sóval és borssal, majd a felhevített olajon pirítsuk meg mindkét oldalát negyed óra alatt. Ezután a zafrtjában pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd adjuk hozzá a húst. a feldarabolt répát, a felkarikázott paradicsomot és a babot. Engedjük fel a levessel
és fűszerezzük a babérlevéllel, sóval, valamint borssal. Ha felfőtt helyezzünk rá fedőt és takarékon 1,5 órán át pároljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Babos lecsó » Citromos sertésragu » Temesvári sertésragu » Pikáns babos köret
» Zöldbabos csirkeragu » Serpenyős-babos csirkemell » Sertésragu » Zöldbabos egytál báránnyal
» Bakonyi sertésragu » Babos-tonhalas tészta » Zöldbabos fasírt » Görög sertésragu
» Feketebabos hal » Babos pacal » Zöldbabos aprópecsenye » Ciprusi sertésragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.