| Csípős burgonyasaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 50 dkg félbevágott apró újburgonya, 25 dkg megtisztított, ferdén feldarabolt zöldbab Öntet: fél dl olívaolaj, 2 db kimagozott, csíkokra vágott piros chili, 1 db összenyomott fokhagymagerezd, 1,5 dkg aprított friss koriander, 1 ek. vörösborecet, fél tk. köménymag Elkészítés: A burgonyát 20 percig kis lángon megfőzzük, amíg éppen csak megpuhul, lecsepegetjük, félretesszük. A babot forró vízben blansírozzuk 2 percig, majd lecsepegtetjük és félretesszük. Az öntet elkészítéséhez habverővel 2 percig keverjük az összes hozzávalót, míg össze nem áll, majd öntsük az összekevert burgonyára és babra. Azonnal tálaljuk. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |