Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapehely recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Csicsóka, olaj
Rövid leírás

Elkészítés:
A megmosott, héjától megfosztott csicsókát igen vékonyra elszeleteljük, és forró olajban hirtelen kisütjük. Só nélkül, vagy enyhén sózva fogyasztjuk. Nejlon tasakban tárolhatjuk el.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelt kifli spenóttal töltve » Tökmagos-hagymás pogi » Libatepertős pogácsa » Medvehagymás pogi
» Aludtejes rizs » Zukkinis rétes » Zsíros pogácsa » Medvehagymás falatkák
» Málnás túrókrém kókusszal » Sós nyuszisüti » Kocós pogácsa » Kifli - margarinos, sajtos
» Sajtos-mákos rudak » Tejfölös lángos » Vagdalt húsos borsós muffin » Zsemlés rakott túró


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.