| Tökmagos-hagymás pogi receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 0,5 kg liszt 1 élesztő 2 dl tej 2 tojás sárgája 1 ek tejföl 1 Ráma só 1 marék apróra vágott tökmag 2 fej pirítottb hagyma Elkészítés: Az élesztőt a tejbe felfuttatod, majd hozzáöntöd a többi hozzávalóhoz. Jól összegyúrod és 30 percig keleszted. Lisztezett deszkán kinyújtod majd kiszaggatod. Tojással megkeneda pogik tetejét és pirosra sütöd. Tanácsok: Váratlanul betoppant húsvéti vendégeimnek csináltam a konyhaszékrényből pánikszerűen összekapkodot jozzávalókból :P Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Kátya99 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |