Tutireceptek.hu fejléc

Chili con carné, avagy chili hússal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
vöröshagyma (1db), fokhagyma (2fej), bab, darált marhahús (250g) paradicsom (konzerv), leveskocka (1db), kukorica (konzerv), chili

Elkészítés:
A leveskockából alaplevet készítek, mialatt apró darabra vágok 1db vöröshagymát és 2 fej fokhagymát.

Kevés olajban meg kell dinsztelni vöröshagymát és fokhagymát, amikor már "üvegessé" dinsztelődött hozzá adom a darált marhahúst.

Addig főzöm a húst, ameddig fehér színűvé nem válik, majd utána hozzá adom az elkészült alaplevet, a lecsepegtetett babot, a konzerv paradicsomot és a chilit.1-1,5óráig főzöm addig, amíg a bab meg nem puhul.10perceként rá kell nézni!A legvégén kell csak hozzá adni a kukoricát:)

Tanácsok:
Optimális esetben a babot előtte félnapig áztatni kell!

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: kukla


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Makaróni csirkehússal » Chilis-sajtos ropi » Chilis-banános szűzérmék » Ajvárleves chilis sajttal
» Chilis bab 2. » Gyros csirke hússal » Chilis-csokoládés torta » Hússal rakott tök
» Chilis csokifalatok » Chilis fügelekvár » Chilis sütőtökkrémleves » Chilis banán
» Ragacsos chilis csokitorta » Chilis bab » ABLE-MAMA - avagy tolófánk » Sóskaleves malachússal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.