| Sóskaleves malachússal receptLevesek Hozzávalók: 1-1.5 kg bőrös malac, 30-40 dkg sóskapüré (jó a fagyasztottis) ,só, ételízesítő, 0.5 l. tejföl. Elkészítés: Az újnyi csíkokra ( kb.2 cm) vágott húst (oldalas,comb) kb 3 l. vízben felteszem főni.Sóval, vegetával ízesitem. Ha hús már félpuha, beleöntöm a sóskapürét.Ha kell, sózom és citromlével, vagy citromsavval savanyitom. Akkor az igazi, ha kellemesen savanykás íze van. Ha a hús teljesen megfőtt, a tejfölben elkeverek egy evőkanálnyi lisztet és ezzel behabarom a levest. Ha átforrt, fogyasztható. Tanácsok: Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Aramis39 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |