Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott ananászkarikák recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
2-3doboz körszeletes ananászkonzerv
10db tojás
1kg liszt
1l tej
1dl rum
porcukor
5db egész fahéj
1l olaj-a sütéshez

Elkészítés:
Az ananászkarikákat lecsepegtetjük, majd félbevágjuk. A panírozáshoz összekeverjük a többi hozzávalót, - a cél az, hogy jó sűrű masszát kapjunk. Beleforgatjuk az ananászdarabokat, majd felforrósított olajban megsütjük.

Tanácsok:
Melegen tálaljuk, mézet adhatunk hozzá.


A receptet beküldte: pingumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundázott alma » Bundázott karalábé » Bundázott csirkefalatok » Bundázott sült hagyma
» Marcsa pogácsa » Sós-magos pálcikák » Egyszerű pogácsa 2. » Szezámmagos keksz
» Főzött sajtos pogácsa » Fiti féle sajtos rúd » Poharas krumplis pogácsa » Köményes sajtos rudacskák
» Húsos pirog » Tavaszi tekercs » Vajas sajtos pogi » Vica sajtos pogácsája


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.