Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott alma recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Hozzávalók

alma (de lehet bármilyen gyümölcs, pl. banán, lecsepegtetett barackbefőtt, stb.)
6 ek. liszt
2 dl tej
1 kk. fahéj
4 ek. cukor
1 cs. van. cukor
2 tojás

Elkészítés:
Elkészítés

1.Az alma magházát eltávolítjuk, meghámozzuk, felszeleteljük. A többi hozzávalóból sűrű palacsintatésztaszerű tésztát készítünk, az almaszeleteket egyenként megforgatjuk a tésztában, majd forró olajban mindkét oldalukat szép pirosra sütjük.
2.Papírtörlőre szedjük, a tetejüket vagy porcukorral megszórjuk, vagy egyik felüket csokival bevonjuk, és kókuszreszelékkel megszórjuk


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundázott karalábé » Bundázott sült hagyma » Bundázott ananászkarikák » Bundázott csirkefalatok
» Részeges barackos » Kókuszos és mandulás csiga » Citromos kocka Emyke módra » Rumos muffin
» Albán finom krémes » Banános Puffancs » Ropogós Mogyorós » Kozák sapkák
» Barátság kenyér /10 napos/ » Erzsébet szelet » Gesztenyegerinc » Bögrés meggyes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.