| Bundázott alma receptSütemények, édességek Hozzávalók: Hozzávalók alma (de lehet bármilyen gyümölcs, pl. banán, lecsepegtetett barackbefőtt, stb.) 6 ek. liszt 2 dl tej 1 kk. fahéj 4 ek. cukor 1 cs. van. cukor 2 tojás Elkészítés: Elkészítés 1.Az alma magházát eltávolítjuk, meghámozzuk, felszeleteljük. A többi hozzávalóból sűrű palacsintatésztaszerű tésztát készítünk, az almaszeleteket egyenként megforgatjuk a tésztában, majd forró olajban mindkét oldalukat szép pirosra sütjük. 2.Papírtörlőre szedjük, a tetejüket vagy porcukorral megszórjuk, vagy egyik felüket csokival bevonjuk, és kókuszreszelékkel megszórjuk A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |