| Gyalogpecsenye receptHúsételek Hozzávalók: 4 kicsi sertésláb, 2 kis pár virsli, 4 nagyon vékony szelet füstölt sajt, 3 gerezd fokhagyma, 1 evõkanál paprikakrém, 2 evõkanál ketchup, 1 teáskanál mustár, 1 mokkáskanál törött bors, só. Elkészítés: A megtisztított lábakat sós vízben nagyon puhára fõzöm, majd a csontok helyére egy-egy lebõrözött virslit teszek. A zúzott fokhagymát összekeverem a paprikakrémmel, a borssal, a mustárral, a ketchuppal és bekenem vele a megtöltött lábakat. Mindegyikre ráborítok egy-egy szelet sajtot és tûzálló tálra vagy tepsire téve közepesesn forró sütõben megsütöm. Saláta és burgonyaköret illik hozzá. A receptet beküldte: elvira1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |