Tutireceptek.hu fejléc

Gyalogpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 kicsi sertésláb,
2 kis pár virsli,
4 nagyon vékony szelet füstölt sajt,
3 gerezd fokhagyma,
1 evõkanál paprikakrém,
2 evõkanál ketchup,
1 teáskanál mustár,
1 mokkáskanál törött bors, só.

Elkészítés:
A megtisztított lábakat sós vízben nagyon puhára fõzöm, majd a csontok helyére egy-egy lebõrözött virslit teszek. A zúzott fokhagymát összekeverem a paprikakrémmel, a borssal, a mustárral, a ketchuppal és bekenem vele a megtöltött lábakat. Mindegyikre ráborítok egy-egy szelet sajtot és tûzálló tálra vagy tepsire téve közepesesn forró sütõben megsütöm. Saláta és burgonyaköret illik hozzá.


A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aszaltszilvás-sajtos pecsenye » Avokádós csirkesaláta » Olgi szelet » Vadas marhaszelet
» Pusztai báránysült » Badacsonyi libasült » Pikáns nyúlcomb » Csongrádi tepsis csirke
» Fasírt » Töltött paprika » Tejfölös-gombás szűzpecsenye » Fokhagymás csirkecsíkok
» Pacolthus » Fokhagymás pácolt hús » Hortobágyi aprópecsenye » Töltött csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.