Tutireceptek.hu fejléc

Borsos-mustáros rostélyos lyoni hagymával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet rostélyos
4 fej vöröshagyma
1 dl olívaolaj
5 dkg liszt
A pácoláshoz:

bors
mustár
olaj
A sütéshez:
olaj

Elkészítés:
A sót, a borsot és a mustárt olajjal alaposan elkeverjük, bepácoljuk, vele a húsokat majd 20-30 percig állni hagyjuk.

Forró olajban a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. 1 fej hagymát szeletekre vágva a hús mellé teszünk, kicsit megfonnyasztjuk, majd kevés vízzel felöntve puhára pároljuk a húst. A megmaradt vöröshagymát karikára vágjuk, majd meglisztezve forró olajban kisütjük.

Tálaláskor a húsra halmozzuk a sült hagymát, és a visszamaradt pecsenyelével megöntözzük. Hasábburgonyát adunk mellé köretnek.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj sült hagymával » Cukkíni tejfölös hagymával » Alföldi rostélyos » Lyoni sertésszelet....
» Lyoni pástétomtekercs » Eszterházy rostélyos » Bajor töltött rostélyos » Mustáros szelet hagymával
» Ürücomb fokhagymával » Esterházy-rostélyos » Tepsis rostélyos » Strindberg rostélyos
» Lyoni saláta » Almasaláta hagymával » Mustban párolt rostélyos » Csángó rostélyos


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.