| Lyoni saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 25 dkg burgonya 3 db sárgarépa 1 kisebb zeller kk tárkony 2 ek olaj só bors 6 db ajókagyürü 6 szem olivabogyó 1 cs. petrezselyem 1 kis fejvöröshagyma 1 cs. kapor Elkészítés: A burgonyát, répát,zellert, félpuhára megfőzzük, ecetes sós vízben, majd lecsurgassuk és egyenlő apró kockára vagdosuk,majd a hagymát,kaprot, tárkonyt,is apróra vágjuk meg,készitsünk ecetes levet, sózzuk,borsozzuk,ovatosan keverjük össze, öntsük rá az olajat. Tegyük a hűtő szekrénybe 6 óra hosszát. Ajokagyürüvel és olivabogyóval diszitve tálaljuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |