| Zöldborsós palacsinta receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: A palacsintatésztához: 15 dkg zöldborsó, megpárolva, 5 dkg frissen reszelt parmezán, 1 nagy csokor petrezselyem, apróra vágva, 2 tojás, 15 dkg finomliszt, 5 dl tej, só és frissen őrölt bors. A sütéshez: olaj. A sajtkrémhez: 25 dkg natúr tejszínes sajtkrém, 1 dl tejszín, 10 dkg füstölt sajt, megreszelve 1 csokor petrezselyem, apróra vágva. Elkészítés: A palacsintatészta hozzávalóit turmixgépbe tesszük, megsózzuk-megborsozzuk, és simára keverjük. A szokásos módon megsütjük a palacsintákat. A sajtkrém hozzávalóit összekeverjük és megtöltjük vele a meleg, friss palacsintákat. A receptet beküldte: tinendo Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |