Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós palacsinta recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
A palacsintatésztához:
15 dkg zöldborsó, megpárolva,
5 dkg frissen reszelt parmezán,
1 nagy csokor petrezselyem, apróra vágva,
2 tojás,
15 dkg finomliszt,
5 dl tej,
só és frissen őrölt bors.

A sütéshez: olaj.

A sajtkrémhez:
25 dkg natúr tejszínes sajtkrém,
1 dl tejszín,
10 dkg füstölt sajt, megreszelve
1 csokor petrezselyem, apróra vágva.

Elkészítés:
A palacsintatészta hozzávalóit turmixgépbe tesszük, megsózzuk-megborsozzuk, és simára keverjük.

A szokásos módon megsütjük a palacsintákat.

A sajtkrém hozzávalóit összekeverjük és megtöltjük vele a meleg, friss palacsintákat.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» .Zöldborsós gombapörkölt » Csúsztatott palacsinta » Krumplis palacsinta, 2p/db » Zöldborsós gombaleves
» Szentgyörgyi palacsinta » "Cordon Bleu"-palacsinta » A mi palacsintánk » Csirkemell palacsinta
» Isteni Gundel palacsinta » Spenótos palacsintacsiga » Bananos palacsinta » Narancsos palacsinta
» Zöldborsós vadkacsaragu » Palacsintás rétes » Zuccinis palacsinta » Mandulás-epres palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.