Tutireceptek.hu fejléc

Borókás, erdei gombás pacal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg előfőzött pacal,
2 fej hagyma,
30 dkg erdei gomba,
3 gerezd fokhagyma,
5 szem borókabogyó,
egy kanál zsír, vagy olaj,
fél kávéskanál bors,
só.

Elkészítés:
A hagymát a zsíron sárgára pirítom, ráteszem a felcsíkozott pacalt, megkeverem, majd mindig kevés vizet aláöntve, sót belekeverve felteszem főni. Mikor félig megpuhult, beleteszem a zúzott fokhagymát, a borókabogyókat és a törött borsot. Úgy negyed óra múlva a megtisztított erdei gombát. Lassú tűzön készre párolom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdei gomba székelyesen » Szerb gombás zakuszka » Gombás-sajtos bukta » Gombás rakott borda
» Sörben főtt gombás csirke » Pacalpörkölt kuktában » Kínai gombás csirkeleves » Sonkás-gombás rétes
» Gombás nyárs » Gombás fasírtpogácsa » Gombás karfiol-tál » Pulykamell+gombás mártás
» Gombás vadkacsaragu » Pacal » Tejfölös-gombás húsfalatok » Gombás-Husos Fasirt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.