Tutireceptek.hu fejléc

Majorannás marhatokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg marhalapocka
10 dkg kolozsvári szalonna
1 nagyobb vöröshagyma
1 csokor petrezselyemzöld
2 dl tejföl
2 ek. liszt
majoránna
őrölt fekete bors


Elkészítés:
A csíkokra vágott szalonnát jól kisütjük.Rátesszük a vékony csíkokra vágott húst, sóval, borssal, majorannával ízesítjük és készre pároljuk.Amikor a marhahús megpuhult, a tokányt tejfölből és lisztből készült habarással sűrítjük.Tálaláskor a majorannás, tejfölös marhatokányt kockatésztával körítjük és finomra vágott petrezselyemzölddel hintjük meg.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldcitromos marhatokány » Majorannás aprópecsenye » Majorannás rakott zöldbab » Majoránnás sertéstokány
» Majoránnás szelet » Majorannás krumplileves » Majoránnás sertéskaraj » Majorannás sárgarépaleves
» Majorannás csirke » Majorannás sárgarépafánk » Majoránnás ragu » Majoránnás csirkemellfilé
» Majorannás burgonyfőzelék » Majorannás metélt » Boros marhatokány » Majoránnás csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.